HAMACHI 3L EAGLE

67,035.00 ден

 • Достапни бои
  Сина
  Бела
 • Ладење
  Воздушно ладење
 • Големина на бандаж
  10 инчи
 • Бренд на скутер
  Longjia
Модел: 50-QT-3L-EAGLE
Мотор: 50cc – 4 Тактен
Моќност: 3.8 hp
Ладење: Air cool
Стартер: Електричен / Курбла
Предна / Задни Кочници: Диск / Гуртни
Предни / Задни Гуми: 3.50-10 / 3.50-10