ПОПУСТ 23%

HAMACHI 12

2,990.00 ден 2,290.00 ден

 • Боја на велосипед
  Сина/Жолта
  Црвена/Розева
 • Големина на тркало
  12″
 • Рамка
  Челична рамка
Име: Moscot 360
Величина: 12″
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла)