ПОПУСТ 23%

HAMACHI 12 / 1

2,990.00 ден 2,290.00 ден

  • Боја на велосипед
    Сина/Бела
  • Големина на тркало
    12″
  • Рамка
    Челична рамка
Име: Power Line
Величина: 12″
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла)